Kerakoll


Het Kerakoll super segment

Producten van de Kerakoll line zijn hardlopers en vallen goed in de smaak. Dat is niet voor niks. Alle producten zijn van de hoogste klasse en hebben een afwerkingsgraad waarmee alleen de beste producten in de bouw zich mee kunnen meten. Van collega’s krijgen we dan ook vaak te horen dat ze zo enthousiast zijn over het verwerkings gemak. Het ecologische element staat voor hun vaak op de 2e plaats want ze willen vooral voordelig uit zijn. Ecologische producten links laten liggen voor de prijs? Nergens voor nodig! Kerakoll producten zijn goedkoop, extreem goed verwerkbaar en ook nog eens goed voor het milieu.
Door de prijs en de kwaliteit en het besef dat bedrijven steeds meer groen moeten gaan denken en produceren begint het product ook in andere landen ook de markt te veroveren.

Milieuvriendelijke bouw materialen Kerakoll

Bouwen en ondernemen met ECO producten die beter zijn voor het milieu is een trend die wereldwijd gestaag toeneemt. Milieu vriendelijke bouwmateriaal zijn gezonder voor diegene die in de woning leeft en zijn bovendien vanuit financieel oogpunt tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden.
Door te ondernemen met ECO bouwmaterialen draagt u aanzienlijk bij aan de vermindering van de CO2 uitstoot.

Eco-vriendelijke materialen van de nieuwe generatie voor gebouwen met lage milieubelasting

Als de klimaatverandering u zorgen baart dan is er niets beters dan te beginnen om dit vanuit uw eigen huis te bestrijden: de meeste gebouwen zijn namelijk onverzadigbare energieverslinders die elk jaar een grotere hoeveelheid koolmonoxide in de atmosfeer uitstoten dan de transportsector.
GreenBuilding is een van de beste strategie├źn om de uitdaging van de klimaatverandering het hoofd te bieden, omdat de nodige groene technologie├źn om het energieverbruik en de CO2-uitstoot drastisch te verminderen reeds bestaan.

Duurzaamheid milieu vriendelijke groene bouwmaterialen

Duurzaamheid is een van de kernwaarden van L-Projects B.V. Naast Kerakoll producten (Eco en Bio gecertificeerd) voert L-Projects B.V. ook een assortioment tegels die worden geproduceerd met toevoeging van gerecyclede materialen en aandacht voor werkomstandigheden en milieu. Ook in het vervolgtraject blijft L-Projects B.V. de groene gedachte volgen door de tegels via intermodaal transport (trein) naar Nederland te vervoeren. L-Projects B.V. verkoopt tegels geproduceerd door internationaal ISO gecertificeerde productiebedrijven gevestigd in Italie en Spanje

Milieuvriendelijke bouwmaterialen

Ecologisch bouwen, duurzaam bouwen, milievriendelijk bouwen of natuurlijk bouwen zijn termen die steeds meer gehanteerd worden bij het bouwen van een huis.
L-projects springt hier op in door het aanbieden van het complete segment aan milieuvriendelijke bouwmaterialen gericht op tegelproducten.
Met onze milieuvriendelijke tegellijmen van Kerakoll haalt u het hoogst haalbare in huis en draagt u ook een steentje bij aan het milieu.